Liza tükre

A társkeresés bugyrai, meg egyebek

New message

2017. január 15. 13:17 - Liza T.

Üzenetet kaptam. Feladója egy 55 éves ápolt férfi, egyenesen a kocsmából.

Kicsikémnek szólít.

„ nincs otthon a disznó, cincognak a tehenek "

Hát, ez vaskos megfogalmazás nőkről és férfiakról…Mindenesetre elgondolkodtató.  A kemény felütés után fokozott kíváncsisággal olvasom a hosszú, nem mindennapi kinyilatkoztatást.

„ őszintén azt gondolom,  hogy a legtöbb nőnek egy felszabadító érzés, egyfajta felszakadó sóhaj, és végtelen megkönnyebbülés lenne, ha visszamászna a fára. akiben egy csepp spiritualitás sincs, az reménytelen eset. nem emberi lény. tréfás dolog, hogy minden nő arra vágyik, hogy valakinek ő legyen az egyetlen, valaki a tenyerén hordozza, és imádja, és csak vele törődjön, valaki mellett biztonságban érezhesse magát, satöbbi...igen ám, de a nők sajnos elfelejtik, hogy amilyen vállalhatatlanul butácska életet élnek, az energetikailag összeegyeztethetetlen azzal, hogy bárki is komolyan vehesse őket.összefekszenek a délidőben fokhagymás girosztálat zabáló, csődtömeg kollégáikkal, összefekszenek társkereső oldalakról olyan lepedékekkel, akiknek már az első levelük is tele van helyesírási hibákkal, összefekszenek romkocsmákból alkoholistákkal, és, ha ez nem lenne elég, akkor még 800 fogyatékos ismerősüknek is pakolgatják a fotóikat fészbukra, és lihegve várják a lájkokat, hatvan emberrel szkájpolnak, és vájbereznek, céltalanul smsflörtölnek, és valami rút elmebetegség ívén tetszeni akarnak mindenkinek, aki képes egy 8 centis erekcióra ”

Nem  értem, hogy miért kell ezt nekem tudni, de mindenesetre érdeklődéssel olvasom tovább.

„ és igen. ők azok a nők, akik végigelégedetlenkedik az egész életüket, amiért két alkalom után eldobják őket, és abban a két alkalomban sincs köszönet, mert annyira nem keresik a férfias géneket, annyira fel sem ismerik a férfias géneket, hogy jöhet bárki. és az, a bizonyos "bárki" mindig jön, ugyanis egy közepesen rondácska nő is, ha tud sminkelni, és nincs elhízva, akkor összeszedhet magának bárkit két perc alatt. tudja jól ezt az összes nő, hogy ócska életet él, vállalhatatlanul gusztustalan energiájú férfiparódiákkal malackodik az ágyban tízpercekig, és értelmi fogyatékos kommunikációt folytat azokkal, akikről tudja, hogy csak maszatolni akarnak. céltalan, obligát, semmibe vesző trécs filmekről, zenékről, kinek milyen telefonja van, ki hol szeret napozni, ki nem szereti a sóskafőzeléket, ki hova jár edzeni, és nemhogy igénye lenne egy nőnek legalább az első olyan hagymahéjig eljutni, aminek a megértéséhez már nem elég a kétszámjegyű iq, nem, ők tökéletesen érzik magukat attól, hogy a földből kiszedett poros, és mocskos külső burkot kapargatják, és közben kölni illatot árasztanak ”

„ én manapság épelméjű nővel nem találkoztam mind meg van kattanva. futnak a disznószaros szekér után, és közben aranyozott hintóról álmodoznak, és gutaütést kapnak, ha valaki emlékezteti őket arra, hogy valójában mifélék, mert a kétbites egojukon keresztül szűrődik be a tudatukba egyfajta eltorzult, és eseménytelen, szürke valóság, és nem értik, nem fogják fel, nem jönnek rá, hogy réges-rég eltékozolták már magukból azt, amit úgy hívunk, hogy érintetlen nőiesség, azt, amire egy valóban intelligens, és kulturált férfi vágyna. vágyna, ha nem szippantós autó energiájú aurákról kéne elhiggye, hogy ők mások ”

Na, ezt jól megkaptuk, de nem veszem magamra. Mindenesetre kissé furcsa, hogy egy 55 éves férfi érintetlen nőiességre vágyik, és feljogosítva érzi magát arra, hogy erkölcsi magaslatokról ítélkezzen másokról…  Azt hiszem komoly segítségre lenne szüksége. Amúgy már van egy sejtésem arra vonatkozóan, hogy mi lehet az oka annak, hogy  úgy érezte, ezt velem mindenképpen közölnie kell.

„ Köszönöm, hogy megosztottad velem a gondolataidat! De miért burkolózol anonimitásba? Talán azért nem vállalod az arcod,  mert nyomot hagyott rajta az idő....no meg a kocsmalét? ” 

„ gyanítom sokan cserélnének a fizikumommal kocsmába a te lovagjaid járnak. tudod..két "művelődés", és hajbeültetés között, persze azelőtt, hogy elugranának a patikába viagráért, bár mindenkinek jobb, ha a 9 centis, szőrcsimbók pöcsük inkább fel sem áll hamarabb szabadul Licike grófnő ”

Igen, már biztosan tudom! A fogalmazás stílusa, a fröcsögés, a helyesírási hibák, a grófnőzés csakis egyvalaki lehet. Valaki, aki különböző identitással ír rám újra, meg újra,  aki hol szentté akar avatni, hol a legocsmányabb jelzőkkel illet.

tehát visszatérve az oldaladra vagy leírod, amire valójában vágysz, vagy ne írj  inkább semmit. ebben a városban ugyanis a férfiak többségében olyanok, mint a lepedékek, és ahogy idősödnek, úgy egyre inkább. tessék szépen leírni akkor, hogy mit akarsz, és akkor valószínűleg több lehetőséged lesz ismerkedni, tessék szépen leírni, hogy mitől lesz egy férfi számodra izgalmas,  és akkor lehet, hogy nem írnak rád olyanok, akik söröskupakokat gyűjtenek, és tök izginek gondolják, hogy heti kétszer járnak urológushoz.nekem kell egy felnőtt nőnek elmagyaráznom, hogy mitől lesz egy felnőtt férfi izgalmas? ugye      nem...? rám mondhatsz bármit, tréfálkozhatsz, elégedetlenkedhetsz, de attól még nem fog megtörténni veled az, amire vágysz, mert obligát frázisokkal pakolod tele az oldaladat, és közben el kéne hinni rólad, hogy komolyan gondolod ezt az egészet. de nekem aztán teljesen mindegy, hogy mit művelsz itt. csak nem árt közben néha egy kis őszinteség is. azért az tud segíteni. ”

„ Köszönöm, hogy megtiszteltél a gondolataiddal! Lehet, hogy neked nem tűnt fel, de én ezt az oldalt nem ismerkedési céllal szerkesztem.  Ami viszont a férfiakat illeti, biztos vannak  „lepedék pasik”,  bár én még nem találkoztam ilyenekkel. Viszont  elmondhatom, hogy vannak  izgalmas pasik…sőt vannak ápolt és izgalmas pasik…továbbmegyek, vannak izgalmas, ápolt, művelt pasik. Gondoltad volna? ”

„….továbbmegyek, vannak izgalmas, ápolt, művelt pasik...gondoltad volna?...
nyilván más szinten mozgunk, ennyi az egész
ami neked ápolt, az nálam még a hajléktalan kategória
ami neked izgalmas, az nekem az ugorgyunk kategória
és ami neked művelt, az nekem meg a semmitmondó kategória
azért annyira büszke ne legyél látatlanba, mert lehet meglepődnél, hogy kivel levelezgetsz.
minden téren meglepődnél.

Nem lepődöm meg, és azon sem, hogy csatol egy profi fotót, amin egy nem kimondottan 55++-os férfi pózol.

img_8887.JPG

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lizatukre.blog.hu/api/trackback/id/tr9512119841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása