Liza tükre

A társkeresés bugyrai, meg egyebek

Hajmeresztő gondolatok a netes társkeresés feneketlen bugyraiból I.rész

2017. október 09. 18:42 - Liza T.

...avagy férfiak, túl az ötvenen

 

z.jpgValami nem úgy működik a rendszerben, ahogy elvárnánk. Jól ki van ez találva. Azt gondolnánk, hogy  a mi céljainkat szolgálja a lehetőségek sokasága, hiszen a nagy számok törvénye alapján meg kéne találni, akit keresünk.  De az igazság az, hogy a rendszer az emberi mohóságra épít, hogy nem tudunk nemet mondani az újabb és újabb lehetőségekre.  Ez csak azoknak a vadászoknak kedvez, akik a mennyiségre hajtanak. A társkereső oldalakon néhány, nem feltétlenül valós tényeket állító információ alapján döntünk azonnal, míg a való életben jobban  körüljárjuk, toleránsabban vizsgáljuk a lehetőségeket, hagyunk időt magunknak és a másiknak arra, hogy beérjen az elhatározás. Valószínűleg ez van a mögött, hogy amúgy teljesen normális értékrenddel bíró emberek, egy idő után megkeserednek,  kifordulnak önmagukból, vagy a könnyű lehetőségektől megrészegülve elképesztő ámokfutásba kezdenek.Tudjuk, hogy az internetes társkeresésben egészen másfajta játékszabályok uralkodnak, mint a való életben. Vannak nyertesek, és vannak vesztesek. Kérdés, hogy aki nyertesnek érzi magát, az valóban nyertes? Fenntartható ez a viselkedés hosszú távon? Bizony vannak, akik már saját bőrükön tapasztalják, hogy idővel hiába lövöldöznek, egyre kevesebb a találat, vagy az egészség első megrendülésénél a jóval fiatalabb partner azonnal továbblép. Ami ugye érthető, mert nem betegápolónak szerződött.  Na ilyenkor jön az igazi pánik.

Azonban igazságtalan lennék, ha nem jegyezném meg, hogy most a bugyor aljáról merítettem néhány szösszenetet.  Természetesen rengeteg normális férfival is találkoztam, és  persze a másik oldal is megér egy misét. a II. részben a női oldalról merülök majd alá a zavarosba.

Beszélgetőpartnereim, interjúalanyaim egytől, egyig  értelmiségi körökből kerültek ki, de a megélt tapasztalatok tükrében mégis a következő gondolatok megfogalmazására  ragadtatták  magukat.

 

„Mindig azt mondom, amit hallani akar. A lényeg, hogy megkapjam, amit akarok…aztán snitt.” – Snitt? Snitt! Többé nem leszek elérhető, magyarázza az ötvenes évei elején járó sármos bájgúnár.

„A fiatal lányoknak bejönnek az ötvenes pasik.”- Bizonygatja az elméleti szakember, akinek évek óta nem volt normális kapcsolata, de kitart az állítása mellett.- Valóban. Ott van például George Clooney.

„A szerelem kortalan.”- Magyarázza a fehér hajú matuzsálem, és Mick Jaggerre, Ernyei Bélára hivatkozik. - Igen, lehetséges…és te el tudnád képzelni magad, mondjuk egy nyolcvan éves nővel?  Ott van például Gábor Zsazsa. –Teszem fel a provokatív kérdést. Torkán akad a válasz. 

„Igazából nincs szükségem nőre. Van bejárónőm, és amúgy mindent meg tudok oldani egyedül is.”- Végül is ezeken kívül mi másra jó egy nő?

„Nagggyon erős puncimágnes van beépítve a kocsimba.” – Dicsekszik, nem csak a büszkeségtől dagadva, miközben megmutatja a  nyitott luxusautója fotóját a mobilján. Bennem pedig felmerül egy gondolat, hogy annak a mágnesnek nem inkább a nadrágjában kéne lennie?

„Bármit mondhatsz, csak az igazat nem!” – No comment.

„Egy férfi az első pillanattól pontosan tudja, hogy mit akar a nőtől, és nincs az a nő, aki ettől a szándékától eltérítené.”

„Mi a különbség a férfi és a nő között? A nő kötődni akar egy férfihoz, a  férfi meg dugni akar sok nővel, és itt lehet.”

„Öregem, hiánycikk lett a fasz Budapesten!” – Lelkendezik hangosan  a barátjának egy pocakos, totyakos ötvenes a bárpultnál. – „Szerintem meg túl sok itt a fasz.” - Gondolja a nő, és távozik.

„A korosztályommal még irgalomból sem!” - Válaszol a kérdésemre méltatlankodva a hatvanas pasi, aki egy perccel sem fiatalosabb a koránál.

„A pina, az csak pina.” – Mondja a sokat tapasztalt  szkeptikus. „Mindegyik azt hiszi, hogy az övé az univerzum közepe, csak azért, mert fiatal. De komolyan mondom, én még itt egy normális nővel nem találkoztam.”

„A fiatal lányoknak szép rózsaszín a kelyhe, az idősebb nőké pedig….” (ezt nem írom le) – Nyálzik az aszott, kiszáradt vénember. Közben azon gondolkozom, hogy vajon láthatott-e  élőben, mondjuk az utóbbi harminc évben fiatal lányt közelről.

„Egy nővel maximum ötször randizom. Már az elsőn, de a második vagy harmadik randin tuti megvan bármelyik. Ezt jó esetben még két randi követi.”

„Castingolok, mint mindenki, és közben jót szórakozom. Küzdjenek csak, és győzzön a jobbik!”

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lizatukre.blog.hu/api/trackback/id/tr8412945235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása