Liza tükre

A társkeresés bugyrai, meg egyebek

No comment

2017. június 26. 13:26 - Liza T.

Elhagyott? A ribanc! Rá se ránts! Pár nap alatt találsz magadnak másikat. Manapság a negyvenes csajok teljesen be vannak gőzölve. El sem tudod képzelni, hogy milyen könnyen az ujjad köré csavarhatod őket. Mindegyik gyerek, férj meg jó egzisztencia után sóvárog. Ők kötődni akarnak, mi, pasik meg szálldosni. Alapvetően eltér az igényrendszerünk. Ez van. De ha már így van, hát használjuk ki a lehetőségeket! Nem igaz? Elmondok pár trükköt, amivel megkönnyíted a dolgod, mert látom, sok évet kihagytál.

no_comment_3.jpg

A lényeg, hogy mindig legyen egy előre eltervezett stratégiád, és azt következetesen képviseld. A netes világban egyszerre akárhány nőt hülyíthetsz. Bátran írj rájuk, valamelyik úgyis válaszol. Az elején nyomd ezerrel az üzeneteket! Először udvariasan, megtűzdelve cuki smile-val. Ezeket imádják a nők. Azt képzelik, hogy ha férfi létedre ezt bevállalod, akkor nagyon bejönnek neked. Pár nap múlva átválthatsz erotikus üzemmódba. Éjjel is írj, mert ha vevő rá, akkor tuti nincs pasija. Hajnalban ébreszd jó reggelt matricával, vörös rózsával. Érezze, hogy amint felébredsz, ő az első gondolatod. Az elején visszafogott lesz. De amint megkapod az első szívecskés smile-t, nyert ügyed van. A csaj rákapott a horogra. Innentől fogva jöhet a fárasztás. Amint érzed, hogy ő kezdeményez, te lazíts a nyomuláson. Nem kell azonnal megnézni az üzeneteket, sőt figyelj arra, hogy ne is válaszolj mindig, ne vedd fel a telefont, és ne hívd vissza azonnal. Legyél kiszámíthatatlan. Ettől begerjednek, és még szorosabban tartják a szájukban a csalit. Nem fogják elengedni, abban biztos lehetsz. Ha még nem találkoztatok, eljött az idő. Ő biztosan nagyon akarja, bármit mond is. Ne találkozz vele akkor, amikor ő szeretné, te jelöld ki az időpontot! Rá fog érni, hidd el! Úgy szervezi, hogy ráérjen. Az első randira mindenképpen menj el. Le kell csekkolnod, hogy érdemes-e foglalkozni a csajjal. Írj rá, hogy a kocsiban várod, szóljon, ha odaér a megbeszélt helyszínre, és ha ránézésre kínos a csaj, akkor egyszerűen hajts el. Ha randi közben rájössz, hogy nem tetszik, tűnj el. Segíthet egy haver, aki sms-ben kér azonnali segítséget, és el kell rohannod, vagy akár a wc-re is kimehetsz, aztán tipli. De ha jól sikerül a randi, akkor legyél nagyon visszafogott vele. Ne dugd meg azonnal, dolgozzon meg érte! Aztán a második, vagy harmadik randit mindenképpen le kell mondanod az utolsó pillanatban. Na, ettől teljesen kész lesz a csaj. Dühös lesz, de annál jobban akar majd. Ennyi.

A következő lépés: azt érezteted a csajjal, hogy hosszú távú kapcsolatot akarsz vele. Utalsz arra, hogy a jövőben mi mindent szeretnél vele közösen csinálni. Nyaralás, utazások, mindegy. A lényeg, hogy apró, lényegtelen részletekről beszélj. Például, hogy ki fogja majd az autót vezetni, vagy, hogy búvárkodott-e már, és emlékszik-e a ruhaméretére, meg ilyen faszságok. Ebből tuti arra következtet, hogy te már komolyan fontolgatod a közös jövőt.

De a leghatásosabb dolog az, amit pici aggodalommal a hangodban egy jól megválasztott romantikus pillanatban megkérdezel, hogy ugye nem fogja összetörni a szívedet, mert egy ilyen veszteséget nem bírnál elviselni. Naná, hogy nem fogja! Mire ezt a pár egyszerű csábítási trükköt végigveszed, a csaj már annyira beléd habarodik, hogy meg lesz veszve érted. Bingó! Azt teszel vele, amit csak akarsz.   

Ezt a csajt például, akivel most randizgatok, elég nehéz volt megdolgozni. Tudod, az a fajta, aki figyel, és gondolkozik. Kombinál, és nem hagyja magát könnyen befolyásolni. De hát sajna, az érzelmein keresztül ő is megfogható, és én ezt azonnal megszimatoltam. Mindig lépéselőnyben vagyok, mert tudom, hogy ő mit akar tőlem. Ő meg csak azt hiszi, tudja, hogy én mit akarok tőle. Pedig fogalma sincs.

Nagyon jó csaj. Kihívás. Tudod, olyan igazi nagyvad, akit érdemes levadászni. Még nem dugtam meg, pedig már vagy egy hónapja találkozgatunk. Direkt nem rohanom le, pedig néha legszívesebben ott helyben, a nyilvánosság előtt letépném a ruháit. De uralkodnom kell magamon, meg kell őriznem a látszatot, hogy komolyak a szándékaim. Látom rajta, hogy ő már nagyon benne lenne, én meg csak azért se nyomulok, nem siettetem a dolgokat. Hazaviszem, de nem megyek fel hozzá. Kap egy romantikus búcsúcsókot, aztán én rohanok egyenesen Dórihoz, és egy orbitálist szexelek vele.

Először gyanakodott. Kérdezte, hogy lehet, hogy egy ilyen jó pasi egyedül van. Erre mondtam neki, elcsukló hangon, hogy mióta meghalt a menyasszonyom, azóta képtelen voltam bárkit is megszeretni. De ő rá emlékeztet, és mikor megláttam, azonnal elkezdett kalapálni a szívem, és éreztem, hogy mindenképpen meg kell őt ismernem. Erre persze ellágyult, és finom empátiával a hangjában megkérdezte, hogy mi történt. Én pedig teljes átéléssel, egy mély sóhajt követően elmondtam a jól begyakorolt szöveget: autóbalesetben halt meg. Már több mint öt éve, de sokáig nem tudtam őt elengedni, mert én vettem a születésnapjára az autót, amivel a villamos elé hajtott. A tv is mutatta a hírekben, a villamosvezető is megsérült. Kamu. Sose volt menyasszonyom, és főleg nem vennék neki autót. Megkérdeztem, hogy látta-e, ezzel hitelesítve a történetemet. Naná, hogy bevette. Láttam azt is, ahogy a szemében megcsillant egy kis reménysugár, hogy esetleg, ha úgy alakul, akkor neki is… ha már ilyen nagyvonalú pasit fogott ki. Na, azt várhatod kisanyám, gondoltam, miközben elkezdtem udvariasan a családja felől érdeklődni. Hiszen engem minden érdekel, ami vele kapcsolatos. Ja.

Hogy a bizalmát teljesen elnyerjem, kreáltam egy helyzetet. Mondtam neki, hogy másnap elmegyek érte a munkahelyére, elviszem valahová, de nem árulom el hová. Meglepetés. Legyen nagyon csinos. Kaptam két jegyet az Operába, de én utálom az operát, tudtam, hogy nem fogok elmenni. Erre a napra bejelentettem a kocsit a szervizbe, a telómat, természetesen azt, amelyiknek a számát ismerte, direkt bent hagytam az íróasztalomon, hogy a titkárnő igazolja. Két telefonom van, de persze a csajok csak egyről tudnak. A kocsi a szervizben, én a Dórinál, a kiscsaj a munkahelyéről próbált őrjöngve elérni. Tizennyolcszor hívott, éjfélkor az utolsó üzenetében elküldött az anyámba. Másnap reggel elkezdtem hívogatni. Napokig nem vette fel, majd küldtem neki végső elkeseredésemben, érted, egy mailt, melyben leírtam, hogy az Operába akartam vinni, de elhúzódott a tárgyalásom. Rohannom kellett, a mobilomat bent felejtettem az irodában, fejből nem tudom a számát, és a kocsim lerobbant, és hatalmas dugót okoztam a körúton. Trélert kellett hívatnom, most hoztam el a kocsit a szervizből, itt a számla róla, a vörös rózsák meg még most is ott vannak benne elhervadva. Ez igaz volt. Na, erre persze megenyhült, és még ő kért bocsánatot, hogy ilyen bizalmatlan volt. Az persze eszébe sem jutott, hogy akár személyesen is elmehettem volna hozzá. Persze, mert beindult a lélektani mechanizmus, és addigra már azt hitte el, amit hinni szeretett volna. Na, ezzel a bizalmatlansági faktort kiiktattam. Onnantól fogva nem gyanakszik, és mindent bevesz. Pedig nem kéne.

Nem sajnálod őket?

Sajnálni? Nem is tudom. Inkább szánalmat érzek irántuk, és olyankor általában el is engedem őket. Egyszerűen elérhetetlen leszek számukra, letiltom a telefonomon, meg a facebook profilomon őket. Egy darabig próbálkoznak, értetlenkednek. Volt, aki még a lakásomhoz, vagy az irodához is eljött, de aztán végül mind rájöttek a parányi kis eszükkel, hogy mi a pálya. Ha véletlenül személyesen összefutunk, akkor egyszerűen ignorálom őket. Nem állok meg, én nem magyarázkodom.

Miért csinálod?

Már nem dob fel az, hogy a testéért levadásszak egy nőt. Nekem a lelke is kell. Ez sokkal nagyobb kihívás. Kondiban tart testileg, lelkileg. Kreativitást, rugalmasságot és nagyfokú emberismeretet igényel, és szórakoztat, amikor látom, ahogy az érzelmek tombolnak bennük, és reménykednek a rózsaszín álmokban. Ez igazából egy lélektani hadviselés. Hadjárat, ha úgy tetszik. Akár ők is megnyerhetnék a csatát, az esély megvan rá. Hát hajrá, győzzön a jobbik! Én ezt egyrészről élvezem, másrészről nevelési szándékkal teszem. Ha belegondolsz, én csak rávezetem őket arra, hogy megértsék, ebben a korban már nincsenek csodák. Nincsenek királyfik, akik a királylányok után sóvárognak. Én igazából csak segítek nekik.  

Na, menj a francba!

 

A fotó csak illusztráció

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lizatukre.blog.hu/api/trackback/id/tr6412621365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liza T. · https://www.facebook.com/lizatukre.blog/ 2017.07.02. 19:35:19

Kedves Alexander!

Köszönöm a megerősítést, és hogy megosztottad a gondolataidat!

Liza

onewayticket 2017.07.02. 20:14:57

Ki az a marha, aki ilyen tanácsokat osztogat a pasiknak? Csajok, nagy Emancipuncik, ezt ti hagyjátok???

Aki velem így viselkedik, az nem teszi zsebre amit mondok neki! Még hogy "van itt csali és egy-két horog, az eszem pedig jól forog..."! Az ilyen ho-ho-ho horgászokat szoktam én visszadobálni a süllyesztőbe.

Ja, 0 ismeretség után küldözgessen nekem 420 üzenetet, ömlesztve "cuki szmájlikkal" éjjel 2-kor és hajnali 4-kor. Csak hogy érezzem a törődést.... Úgy letiltom az ilyet, mint a huzat!

A személyes kidobós játékig el sem jut nálam a csákó. Volt egy béna Joe, aki hasonló marhaságokkal próbált hülyíteni, de álltam a sarat. Különbség, hogy neki - tudom! - nem volt "Dórikája", csak szánalmas bosszút esküdött az egész női nem ellen, az exe miatt.
Aki nagyon "színes" sztorit próbál előadni, az már alapból gyanús, ő mondjuk ehhez hülye volt, az igazat mondta magáról és az előéletéről, én meg olvastam a sorok között. ;)

Liza T. · https://www.facebook.com/lizatukre.blog/ 2017.07.03. 08:42:47

@onewayticket:
Ez nem tanács, ez egy esszé. Kitalált történet, de bizony vannak, akik így működnek, függetlenül attól, hogy én itt most milyen kontextusba helyeztem a dolgokat. :)
Annak viszont nagyon örülök, hogy a csajok nagy része az ilyen fickóknak már az első megnyilvánulását átlátja!

Amúgy ezeknek a pasiknak a célcsoportjába ritkán tartoznak emancipuncik, meg tisztes családanyák. ;)

onewayticket 2017.07.03. 21:00:40

@Liza T.: Az ilyen pasik célcsoportjába a hülye libák tartoznak, már bocs'.

Liza T. · https://www.facebook.com/lizatukre.blog/ 2017.07.03. 21:14:35

@onewayticket: ez is egy vélemény, és én tiszteletben tartom:)
süti beállítások módosítása