Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Liza tükre

A társkeresés bugyrai, meg egyebek

Guminő

2016. augusztus 13. 22:37 - Liza T.

001_cindy-ii.jpgTe sem engem választottál. Pedig még most is szeretsz. Szeretnél, ha mernél. De nem mersz. Lehet, hogy te tudsz valamit…Újra, meg újra eszedbe jutok. Már nincs kedvem válaszolni. Trágár vagy és közönséges. Éjjel írsz, mikor egyedül vagy a lakásodban. Iszol, írsz és rám vered. „Julival járok, de most azt akarom, hogy te szopj” Azt hiszem ez tette be a kaput. Már rég nem vagyok szerelmes beléd. Nem kívánlak. De valahogy szeretlek…vagy csak szerettelek? Nem is tudom. De már nem válaszolok.

„Guminő vagy”, mondtad egyszer,mikor még volt bátorságod hívni. „Te csak arra kellesz. Kinéznek maguknak, álmodoznak rólad, megszereznek, felfújnak…használnak. Vagy kidurransz, vagy leeresztenek. Eldobnak, esetleg újra, meg újra felfújnak…aztán megint leeresztenek, és elraknak valamelyik fiókba. Te hiába nézel a nagy szemeiddel kérőn, majd ha ők akarnak, majd ha nekik kellesz, akkor felfújnak…amúgy meg eszükbe se jutsz.”

Te így szeretsz.   

 

Illusztráció: Sipos Barbara

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lizatukre.blog.hu/api/trackback/id/tr7910408780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása